Ajankohtaista

DSC_4707.JPGKiitos kaikille vastaajille. Ilahduttavan paljon saimme vastauksia, yhteensä 59 kpl ja kommentit päälle. Näiden perusteella on hyvä suunnitella toimintaa jatkossa. Paljon toivottiin tietoiskuja ja pienimuotoista koulutusta eri teemoilla. Pyrimme toteuttamaan joitakin jo tämän kevään aikana, jos korona tilanne suinkin sallii. Jäsentapahtumia myös toivottiin lisää. Perinteisiä jäsentapahtumia on ollut lipunnosto toukokuussa ja lipunlasku syyskuussa, mutta toki voisihan noita olla lisääkin, joissa jäsenet tutustuisivat toisiinnsa. Mitenkähän olisi HeiPsin tikkamestaruuskilpailut tai purjehduskilpailu kauko-ohjattavilla purjeveneillä ? Seurassa on ainakin kolme RC-purjevenettä, joilla jo saisi kilpailua aikaan useammassa sarjassa. Suunnitellaan.  Nyt vallitsevassa korona tilanteessa kuitenkin kaikki tapahtumat pitää varustaa kysymysmerkillä. Katsotaan jos kesä tuo helpotusta tilanteeseen.

Kyselyyn liittyvä ARVONTA suoritettiin tänään ja onnettarena toimi seuramme sihteeri Marjo. Virallisena valvojana Minna. HeiPsin kassin voitti Jaana Aaltonen ja seuran viirin Lasse Toivonen. Onnea voittajille !

Teille kyselyyn vastaajille, jotka ilmoititte haluavanne osallistua seuran hallintoon ja päätöksen tekoon, ottaisitteko yhteyttä kommodoriin.

Kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli vastauksia ja kommentteja lukiessa. Meillä on hieno seura ja yhdessä samaan purjeeseen puhaltaen teemme siitä vielä paremman. Lisää kommenteja ja ehdotuksia voi aina lähettää kotisivuilla olevan "kysy kommodorilta" linkin kautta tai suoraan puhelimella.

 

 Kyselyn vastauksiin pääset  tästä