• Vasikkasaari

    Vasikkasaari

  • Kallioissaari

    Kallioissaari

tukikohdat

Vasikkasaari

Heinolan Pursiseuran Vasikkasaaren kotitukikohta sijaitsee Heinolan kaupungin läheisyydessä osoitteessa Vasikkasaarentie 184  18100 Heinola.  Karttakoordinaatit ovat N 61°13,77 '. ja E 25° 58,52'. Vasikkasaaren majavastaava on Mikko Kemppainen, puh. 040 5325180. Yhteydenotto mielellään tekstiviestillä.

Kotitukikohdassa on päärakennus, sauna, grillikatos ja kaksi huussia.

Laiturissa on poijukiinnitys.

Kotitukikohta on tarkoitettu jäsenten käyttöön, sekä Kymijoen vesistöalueen veneseurojen lipun alla purjehtivat, katsastetut veneet miehistöineen ovat tervetulleita vieraaksi. 

Vasikkasaaren tukikohdan käyttömaksu avaimettomilta jäseniltä ja vierailevilta veneilijöiltä on 15 €/venekunta/vrk. Maksu sisältää laiturimaksun, saunan ja muiden huoltotilojen käytön. Maksu on tarkoitettu kattamaan polttopuu- ja muita huoltomenoja. Käynti ja maksu kirjataan vieraskirjaan. Lyhyet pysähdykset ilman palvelujen käyttöä ovat maksuttomia. Maksun perii joko majaisäntä tai kävijä maksaa omatoimisesti käyttömaksun seuran tilille Fi 69 4212 0010 2876 84. Maksun voi suorittaa myös MobilePay- sovelluksella. Tukikohdan numero on 66006.

Jokainen tukikohdan käyttäjä huolehtii tilojen siisteydestä omalta osaltaan.

Avaimen tukikohtaan voi lunastaa Jaana Aaltoselta, Heinolan Tili ja Isännöinti, Savontie 5  2. kerros 18100 Heinola, puh. 03-7155717. Seura perii avaimesta panttimaksun 30 € ja vuotuisen käyttömaksun 60 €. Vasikkasaaressa noudatetaan Kymijoen vesistöalueen veneilyseurojen yhteisiä pelisääntöjä.

#

Vasikkasaaren tukikohta.

#

Vasikkasaari


Kallioissaari

Heinolan Pursiseuran omistama Kallioissaari-niminen kiinteistö ja tukikohta sijaitsee Päijänteen Kalliosaaressa Vähä-Ohjon vieressä ja Virmailan saaren pohjoispuollella. Saareen ei ole maayhteyttä ja sen sijainti on N 61° 28,16' ja E 25°20,72'. Kiinteistön postiosoite on Kalliosaari 5, 17500 Padasjoki. Majavastaavina toimivat Teija Alenius ja Hannu Hoskio. Teijan tavoittaa puhelinnumerosta 050 3566259 tai sähköpostilla: teija.alenius(at)utu.fi  ja Hannu 050 5391033                                                                                         

 Heinäsaaren venelaiturista on Kalliosaareen matkaa n. 25 NM (46 km).

Saaressa on päärakennus, sauna, grillikatos, kesäkeittiö, varastorakennus ja huussi. Kesäkeittiöstä löytyy ensiapulaukku ja sydäniskuri. Laitureita on kolme ja niissä poiju- tai kylkikiinnitys. Ajo-ohjeen laitureihin ja varoitukset matalikosta ja kivistä löydät viereisestä valokuvasta ja karttakuvasta tästä.

Kallioissaaren tukikohta on tarkoitettu jäsenten käyttöön sekä vieraileville veneilijöille, joilla on Kymijoen vesistöalueen veneseuran perälippu. Heinolan Pursiseuran jäsen voi lunastaa avaimen tukikohtaan Jaana Aaltoselta, Heinolan Tili ja Isännöinti, Savontie 5  2.kerros 18100 Heinola, puh. 03 7155717. Seura perii avaimesta panttimaksun 30 € ja vuotuisen käyttömaksun 60 €. 

Tukikohdan käyttömaksu avaimettomilta jäseniltä ja vierailevilta veneilijöiltä on 15 €/venekunta/vrk. Kävijä maksaa omatoimisesti vierailumaksun seuran tilille Fi 69 4212 0010 2876 84 tai MobilePay-numeroon 79459.

Jokainen tukikohdan käyttäjä huolehtii omalta osaltaan tilojen ja ympäristön siisteydestä.

Kesäkeittiön (kirkon) kuistilla on sininen postilaatikko, jossa on vieraskirja. Toivomme, että vierailijat merkitsevät vieraskirjaan ainakin päiväyksen, veneen nimen ja kipparin. Myös lyhyt runo olisi kiva muisto käynnistä.

Huomaa, että saaren tulisijoissa ei sovi polttaa muovia, vaikka se olisikin polttokelpoista. Muovin täydellisestä palamisesta ei ole takeita, eikä esimerkiksi grilliruoan kokkaaja pidä muovin kärystä ateriassaan.

Kallioissaaressa ei ole järjestettyä jätehuoltoa, joten kaikki veneilijät huolehtivat omista roskistaan; veneilijät siivoavat jälkensä, vievät tuomansa roskat ja jätteet pois saaresta, ja jättävät tukikohdan sellaiseen kuntoon, että seuraavien veneilijöiden ja vierailijoiden on mukava nousta maihin.

Kallioissaaressa noudatetaan Kymijoen vesistöalueen veneilyseurojen yhteisiä pelisääntöjä.

#

Kallioisten tupa

#

Näkymä Kallioissaareen etelästä.

#

Näkymä Kallioissaareen kaakosta.

#

Saaren pohjoispuolen kivikot näkyvät hyvin ilmasta.

#

Kallioisten sauna

Näkymä ylämökiltä


Yhteiset pelisäännöt

Kymijoen vesistöalueen veneseurojen ja järvipelastusseurojen lipun alla purjehtivat, katsastetut alukset miehistöineen ovat tervetulleita vieraita myös muiden seurojen avoimiin tukikohtiin.

Seurat nimeävät tukikohtansa joko vain jäsenilleen tai avoimiksi.

Muille kävijöille tiedotetaan käytännöstä ystävällisesti ja ohjataan näitä liittymään seuroihin saadakseen palveluja.

Vierailijoiden velvollisuutena on maksaa 15 euron venekohtainen palvelumaksu, mikäli jäävät tukikohtaan ja käyttävät siellä esimerkiksi saunaa tai keittokatosta. Maksu on tarkoitettu kattamaan polttopuu- ja muita huoltomenoja. Puiden käytössä suositellaan säästäväisyyttä. Käynti ja maksut merkitään vieraskirjaan. Lyhyet pysähdykset ilman palvelujen käyttöä ovat maksuttomia.

Tukikohdan käyttömaksu avaimettomilta jäseniltä ja vierailevilta veneilijöiltä on 15 €/venekunta/vrk.   Maksun perii joko majan isäntä tai kävijä maksaa omatoimisesti vierailumaksun seuran tilille Fi 69 4212 0010 2876 84 . Tukikohtamaksut voi myös maksaa MobilePay- sovelluksella. Tukikohdilla on omat numerot maksamiseen:

Vasikkasaari 66006 ja Kallioissaari  79459.  Ohjeet maksamiseen löytyy ilmoitustauluilta.

Jokainen tukikohdan käyttäjä huolehtii tilojen siisteydestä omalta osaltaan.

Vieraat kunnioittavat isäntäseuran määrittämiä sääntöjä ja toimintatapoja. Näistä ilmoitetaan ilmoitustauluilla.

Heinolan Pursiseuran hallitus toivoo jäsentensä noudattavan yhteisiä pelisääntöjä vieraillessaan muiden seurojen tukikohdissa. Vastaavasti toivomme tietysti myös muiden seurojen jäsenten noudattavan samoja pelisääntöjä vieraillessaan meidän tukikohdassamme.

Vasikkasaari | Kalliosaari | Yhteiset pelisäännöt

#

HeiPs:in lippu salossa.