• Vasikkasaari

    Vasikkasaari

  • Kallioissaari

    Kallioissaari

tukikohdat

Vasikkasaari

Heinolan Pursiseuran Vasikkasaaren kotitukikohta sijaitsee Heinolan kaupungin läheisyydessä osoitteessa Vasikkasaarentie 184. Karttakoordinaatit ovat N 61°14 '. ja E 25°, 59'. Vasikkasaaren majaisäntä on Mikko Kemppainen, puh. 040 5325180.

Kotitukikohdassa on päärakennus, sauna, grillikatos ja kaksi huussia.

Laiturissa on poiju- tai kylkikiinnitys.

Kotitukikohta on tarkoitettu jäsenten käyttöön sekä veneilijöille, joilla on jonkin Päijänteen alueen veneseuran perälippu. Avaimen tukikohtaan voi lunastaa Jaana Aaltoselta, Heinolan Tili ja Isännöinti, Siltakatu 12 L 1, 18100 Heinola, puh. 03 7155717. Seura perii avaimesta panttimaksun 30 € ja vuotuisen käyttömaksun 60 €.

Vasikkasaaren tukikohdan käyttömaksu avaimettomilta jäseniltä ja vierailevilta veneilijöiltä on 10 €/venekunta/vrk. Maksun perii joko majaisäntä tai kävijä maksaa omatoimisesti vierailumaksun seuran tilille FI75 1007 3006 1028 96.

Vasikkasaaressa noudatetaan Päijänteen vesistön veneilyseurojen yhteisiä pelisääntöjä.

#

Vasikkasaaren tukikohta.

#

Vasikkasaari


Kallioissaari

Heinolan Pursiseuran omistama Kallioissaari-niminen kiinteistö ja tukikohta sijaitsee Päijänteen Kalliosaaressa Vähä-Ohjon vieressä ja Virmailan saaren pohjoispuollella. Saareen ei ole maayhteyttä, ja sen sijainti on N 61° 28' ja E 25°21'. Kiinteistön postiosoite on Kalliosaari 5, 17500 Padasjoki. Heinolasta Heinäsaaren venelaiturista on Kallioissaareen matkaa n. 25 NM (46 km).

Kallioissaaren tukikohdan majaisäntä on Hannu Ilonummi, puh. 0400 638965.

Saaressa on päärakennus, sauna, grillikatos, kesäkeittiö, varastorakennus ja huussi. Laitureita on kolme, ja niissä poiju- tai kylkikiinnitys. Ajo-ohjeen laitureihin ja varoitukset kivistä löydät karttakuvasta tästä.

Kallioissaaren tukikohta on tarkoitettu jäsenten käyttöön sekä veneilijöille, joilla on Päijänteen alueen veneseuran perälippu. Heinolan Pursiseuran jäsen voi lunastaa avaimen tukikohtaan Jaana Aaltoselta, Heinolan Tili ja Isännöinti, Siltakatu 12 L 1, 18100 Heinola, puh. 03 7155717. Seura perii avaimesta panttimaksun 30 € ja vuotuisen käyttömaksun 60 €.

Tukikohdan käyttömaksu avaimettomilta jäseniltä ja vierailevilta veneilijöiltä on 10 €/venekunta/vrk. Maksun perii joko majaisäntä tai kävijä maksaa omatoimisesti vierailumaksun seuran tilille Fi75 1007 3006 1028 96.

Kesäkeittiön kuistilla on sininen postilaatikko, jossa on vieraskirja. Pyydän, että kaikki saaressa kävijät kirjoittavat käynnistään vieraskirjaan.
Postilaatikosta löytyy myös ohje vierailumaksun suorittamiseksi.

Kallioissaaressa ei ole järjestettyä jätehuoltoa, joten kaikki veneilijät huolehtivat omista roskistaan; veneilijät siivoavat jälkensä, vievät tuomansa roskat ja jätteet pois saaresta, ja jättävät tukikohdan sellaiseen kuntoon, että seuraavien veneilijöiden ja vierailijoiden on mukava nousta maihin.

Kallioissaaressa noudatetaan Päijänteen vesistön veneilyseurojen yhteisiä pelisääntöjä.

#

Näkymä Kallioissaareen etelästä.

#

Näkymä Kallioissaareen kaakosta.

#

Saaren pohjoispuolen kivikot näkyvät hyvin ilmasta.

#

Kallioisten sauna

#

Kallioisten tupa


Yhteiset pelisäännöt

Vene-, purjehdus- ja järvipelastusseurojen lipun alla purjehtivat, katsastetut alukset miehistöineen ovat tervetulleita vieraita muiden seurojen avoimiin saaritukikohtiin.

Seurat nimeävät tukikohtansa joko vain jäsenilleen tai avoimiksi.

Muille kävijöille tiedotetaan käytännöstä ystävällisesti ja ohjataan näitä liittymään seuroihin saadakseen palveluja.

Vierailijoiden velvollisuutena on maksaa 10 euron venekohtainen palvelumaksu, mikäli jäävät tukikohtaan ja käyttävät siellä esimerkiksi saunaa tai keittokatosta. Maksu on tarkoitettu kattamaan polttopuu- ja muita huoltomenoja. Puiden käytössä suositellaan säästäväisyyttä. Käynti ja maksut merkitään vieraskirjaan. Lyhyet pysähdykset ilman palvelujen käyttöä ovat maksuttomia.

Tukikohdan käyttömaksu avaimettomilta jäseniltä ja vierailevilta veneilijöiltä on 10 €/venekunta/vrk. Maksun perii joko majan isäntä tai kävijä maksaa omatoimisesti vierailumaksun seuran tilille FI75 1007 3006 1028 96.

Vieraat kunnioittavat isäntäseuran määrittämiä sääntöjä ja toimintatapoja. Näistä ilmoitetaan ilmoitustauluilla.

Heinolan Pursiseuran hallitus toivoo jäsentensä noudattavan yhteisiä pelisääntöjä vieraillessaan muiden seurojen tukikohdissa. Vastaavasti toivomme tietysti myös muiden seurojen jäsenten noudattavan samoja pelisääntöjä vieraillessaan meidän tukikohdassamme.

#

HeiPs:in lippu salossa.