Ajankohtaista

1. MobilePay- maksaminen. Seuran tukikohdissa on otettu käyttöön myös MobilePay- sovelluksella maksaminen. Perinteiset tilisiirtolomakkeet säilyvät edelleen myös vaihtoehtona. Tukikohdilla on omat numeronsa : Vasikkasaari 66006 ja Kalliosaari 79459.  MobilePay- sovellus pitää olla ladattuna älylaitteellesi voidaksesi suorittaa maksun. Tukikohtamaksu on 10€/vrk/venekunta. Tukikohdat on tarkoitettu jäsenten käyttöön sekä veneilijöille, joilla on Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenseuran perälippu. Maksu sisältää laiturimaksun, saunan ja muiden huoltotilojen käytön.  Lyhyet pysähdykset ilman palvelujen käyttöä ovat maksuttomia.

 

2. Kalastajat telakka-alueella. Hevossaaren telakka-alueella on vuokrattuna pieni alue Reissueväs Oy:lle ( kalastajat) betonilaiturin päästä kalastustuotteiden lastaukseen veneestä autoon. Alue on myös merkitty kyltillä: Jätä tilaa kalastajille. Toivomme, että veneiden nostot ja laskut sujuvat yhteisymmärryksessä kalastajien touhujen kanssa.

 

3. Myrkkymaalit veneissä ja telakka-alueella. Heinolan Pursiseuran visio 2030 on luettavissa tästä

 

4. Isojen veneiden kiinnitys Heinäsaaren kotilaiturissa. Suosittelemme isojen veneiden kiinnitystä oheisen ohjeen mukaan. Katso ohje tästä