Ajankohtaista

PURSISEURA UUDISTUU

Heinolan Pursiseuran syyskokous ja sitä seurannut uuden 1.1.2020 aloittavan hallituksen järjestäytymiskokous 27.11.19 päättivät kauden 2020 toiminnasta ja henkilövalinnoista. Seuran telakointialueen venepaikkoja aletaan vuokrata myös seuraan ja SPV:n kuulumattomille veneilijöille.

HeiPs kutsui uusiksi kunniajäsenikseen kiinteistöjaoksen pitkäaikaisen vetäjän Sauli Ylitalon ja purjehtijakonkari Kauko Kannisen.

Hallituksesta oli kauden aikana poistunut liikenneturmassa menehtynyt pitkäaikainen ex-kommodori Jari Kettula. Aikaisemmin mm. kommodorina toiminut Pekka Aarnio jäi myös pois hallituksesta.

HeiPs`in kommodori Jukka Hietanen siirtyy varakommodoriksi. Uutena kommodorina aloittaa Pertti Matikainen. Pitkäaikainen seuran sihteeri Kyllikki Aarnio jättää tehtävänsä, tilalle valittiin Marjo Skyttä.

Hallituksen muut jäsenet ja tehtävät päätettiin: Sauli Ylitalo kiinteistöjaos pj, Vesa Skyttä purjehdusjaos pj, Miia Hietanen klubijaos pj, Markku Lehtonen moottorivenejaos pj, Vesa Kukkonen katsastusjaos pj, Juhani Syrjänen turvallisuus- ja satamapäällikkö, Martha Nipuli sukellusjaos pj, Hannu Ilonummi Kallioissaaren retkitukikohdan majaisäntä ja Mikko Kemppainen Vasikkasaaren kotitukikohdan majaisäntä.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisina.

Järjestäytymiskokous keskusteli Vasikkasaaren kotitukikohdan jatkovuokraussopimustilanteesta kaupungin kanssa, asia on edelleen kesken.  Pekka Aarnio jäi pois asiaa seuran puolesta hoitavasta toimikunnasta, hallituksesta eroamisensa myötä. Toimikunnan vetäjänä toimii seuran uusi kommodori Pertti Matikainen.

Seuran telakka-alueen venepaikat, jotka ovat olleet vain seuran ja SPV:n jäsenten vuokrattavissa, tullaan avaamaan myös järjestäytymättömien veneilijöiden käyttöön. Alkukevään ohjelmassa on osallistuminen Kimolan kanavan avajaistapahtumaan yhteistyössä kaupungin kanssa.

 

 

Teksti: Pekka Aarnio