Ajankohtaista

Heinolan Pursiseura ry.

Koronaohjeistus 22.4.2020

 

THL ja SPV ovat antaneet ohjeistusta koronaviruspandemian johdosta.

Heinolan Pursiseuran hallitus edellyttää jäseniään noudattamaan viranomaisten ohjeita, määräyksiä ja rajoituksia kaikessa HeiPsin alueilla ja kiinteistöissä tapahtuvassa toiminnassa. HeiPs joutuu vallitsevassa tilanteessa sopeuttamaan toimintaansa. Viranomaisten antamat määräykset voivat muuttua nopeastikin, jolloin myös HeiPs päivittää ohjeistuksiaan.

Tukikohtien käyttö

Tukikohdissa vierailu katsotaan normaaliksi ulkona liikkumiseksi, joka on viranomaisten mukaan edelleen sallittua. Vierailu voi olla näissä olosuhteissa monelle jopa mieltä piristävää ja tuo kaivattua vaihtelua kotona oleiluun ja sosiaalisen elämän rajoitteisiin.

Seura muistuttaa, että sen jäsenten on syytä noudattaa viranomaisten antamia määräyksiä ja suosituksia kaikessa elämässään pandemian aikana. Periaatteena on, että huolehditaan hygieniasta, pidetään suojaetäisyys muihin ihmisiin, eikä poistuta kotoa sairaana tai koronavirukselle altistuneena. Vastuu taudin etenemisestä on meillä kaikilla, ja asiaan on suhtauduttava vakavasti.

HeiPs muistuttaa, että sen jäsenet käyttävät seuran tukikohtia omalla vastuullaan. Jos seuran jäsenet vierailevat muiden veneilyseurojen tukikohdissa, he vierailevat niissä omalla vastuullaan ja noudattavat kaikkia niissä voimassa olevia sääntöjä. Vastaavaa käytöstä HeiPs edellyttää sen tukikohdissa vierailevilta muiden veneilyseurojen jäseniltä. Tämä on tuttua jo normaaliajan ohjeistakin.

Veneiden katsastukset

Veneiden katastuksesta Heinolan Pursiseura ry. on päättänyt seuraavaa:

  •  Runkokatsastukset siirretään syksyyn. Tarkempi ohjeistus annetaan myöhemmin.
  •  Toukokuussa katsastuksia ei suoriteta.
  •  Katsastusaikaa jatketaan heinäkuulle. Tarkempi ohjeistus annetaan myöhemmin.

 

Heinolan Pursiseura ry.
Hallitus