Kilpailutoiminta

Kollarin kierto

Heipsin oma harjoituskisa Kollarin kierto on perinteisesti järjestetty kesäkuun alussa. Reitti alkaa Vasikkasaaren tukikohdasta ja kiertää Kollarin selällä kulloistenkin keliolosuhteiden mukaan päätetyn radan. Myös osallistuvien miehistöjen kokemuspohja otetaan radan suunnittelussa huomioon. Toivotamme kaikenlaiset miehistöt mukaan kesän avauspurjehdukseen.


Etelä-Päijänne ranking

Tutustu viiden eri pursiseuran maisemiin ja tukikohtiin!

Eteläisen Päijänteen seurojen yhteistyössä järjestämä kilpailusarja, johon kuuluu viisi matkapurjehduskilpailua. Keskimäärin noin 50 venettä osallistuu vähintään yhteen EPR-osakilpailuun. Rankingpisteitä laskettaessa huomioidaan neljä parasta sijoitusta. Luokkien parhaat palkitaan ja kauden lopussa luovutetaan kiertopalkinto eniten rankingpisteitä keränneelle veneelle/kipparille.

Järjestäjät kannustavat erityisesti perhemiehistöjä ja sellaisia venekuntia, joilla ei ole aikaisempaa kilpapurjehduskokemusta osallistumaan tapahtumiin.

 

Heinolan Pursiseura järjestää kesä- heinäkuun vaihteessa Korea-Varpunen EPR-osakilpailun

 Tulokset :

 EPR 2020:  https://heinolanpursiseura.fi/download_file/view/316/329

https://heinolanpursiseura.fi/download_file/view/303/329

Linkki: Kilpailukutsu

Linkki: Ilmoittautumislomake


Päijännepurjehdus

Suomen suurin sisävesillä purjehdittava kilpailu Päijännepurjehdus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1973. Kilpailussa purjehditaan Päijänne päästä päähän ja se starttaa joka toinen vuosi pohjoisesta ja joka toinen etelästä. Pohjoinen tukikohta on Juurikkasaari Jyväskylän Säynätsalossa ja eteläinen Padasjoen satama.

Heinolan Pursiseuran on perinteisesti ollut aktiivisesti edustettuina eri luokissa, ja kahminut joka vuosi reilusti voittoja ja palkintosijoja.

 

Linkki: Päijännepurjehdus


Yleistä

Linkit: