Etusivu » Uutiset » uutiset » HeiPs menestyi Päijännepurjehduksessa

HeiPs menestyi Päijännepurjehduksessa
24.07.2018 08:43

Heinolan pursiseuran jäsenet pärjäsivät mainiosti tämän vuoden Päijännepurjehduksessa.

Auvo oli jälleen koko kilpailun nopein ja sai taas haltuunsa halutun Päijänneruorin.  Auvo voitti myös urheiluveneet-luokan ja oli Tallukkajahti-kilpailun eli kokonaislys-kilpailun toinen. Auvoa kipparoi Jyri Lehtinen ja miehistönä oli Lehtinen Harri, Hillberg Petri, Alitalo Tomi, Halmesuo Jari, Ryymin Mikko, Honkavaara Pekka, Ruusunen Teemu, Tuominen Tuukka, Heinonen Kim, Boman Mikko, Lehtinen Aaro, Ruusunen Teemu.

LYS 4 luokan voittoon purjehti Kauko Kannisen kipparoima Celavie. Miehistönä Kaukolla oli Varmanen Erkki, Kanninen Aulis, Kanninen Anne, Kukkonen Janina, Aho Lassi.

LYS 2 luokan voittoon purjehti Heikki Ilolan kipparoima Karoliina. Miehistönä Heikillä oli Essi Ilola, Miia Hietanen, Elisa Saarela, Matti Aaltonen, Jukka Hietanen ja Vesa Kukkonen.

LYS 3 luokassa kolmanneksi purjehti Vesa Skytän Skywalker. Miehistönä oli Ylitalo Sauli, Ojala Petri, Ojala Heli.

Onnea palkinnoille päässeille sekä myös muille kisassa olleille Heipsin purjehtijoille.