uutiset

Lipunnosto

Pursiseuran perinteinen lipunnosto lauantaina 11.5. klo.15.00 Vasikkasaaren tukikohdassa.

Tervetuloa

KOLLARIN KIERTO RUOTSALAISELLA
• Kollarin ympäripurjehdus järjestetään lauantaina 15.6.2019. Lähtö seuran Vasikkasaaren tukikohdan edustalta. Kilpailu on matkapurjehduskilpailu. Ilmoittautuminen 1 tunti ennen kisaa tukikohdassa. Reitti ilmoitetaan kipparikokouksessa ennen lähtöä. • Seura kannustaa perhemiehistöjä osallistumaan kisaan mukaan. Kilpailu ajetaan LYS- tasoituskilpailuna. Kilpapurjehdussääntöjä ei tarvitse tuntea syvällisesti.

ETELÄ – PÄIJÄNNE RANKING
• Eteläisen Päijänteen pursiseurojen yhteistyössä järjestämä kilpailusarja, johon kuuluu viiden seuran kussakin tukikohdassa järjestämä erillinen matkapurjehduskilpailu. • Kilpailut kuuluvat Eteläpäijänteen EPR- osakilpailujen sarjaan. • Rankingpisteitä laskettaessa huomioidaan neljä parasta sijoitusta. • Luokkien parhaat  palkitaan kauden lopussa. Kiertopalkinto luovutetaan eniten rankingpisteitä keränneelle venekunnalle / kipparille. • Järjestäjät kannustavat erityisesti perhemiehistöjä ja sellaisia venekuntia, joilla ei ole aikaisempaa kilpapurjehduskokemusta osallistumaan tapahtumiin. Esim. ilman spinnua purjehtimisesta on mahdollisuus saada tasoitusta (LYS) eikä kilpapurjehdussääntöjä tarvitse tuntea syvällisesti.

Kilpailujen pvm.2019    Järjestävä seura
1. 15.6.        Hökkä Race ( Kelventeen kierto)  LPS

2. 29.6         Korea Varpunen   HeiPs

3. 13.7         Päijätsalon Purjehdus   TePS

4. 03.8         Pirttisaaren Purjehdus   APS

5. 24.8         Punapään ympäripurjehdus  HVS

Alla välitetty viesti ensiapukurssista.

Järjestämme Medifun Ky:n kanssa veneilijän ensiapu/ turvallisuuskoulutuksen 6.7.2019 Kuhmoisten Saharannassa.

Kurssi koostuu kolmesta rastista hätäensiapu, veneilyteoria ja vesipelastus. Ensiapurastilla harjoitellaan mm. elvyttämistä, vesipelastusrastilla tutustutaan erilaisiin veneilyliiveihin sekä harjoitellaan vedestä nostamista välineillä, mitä veneestä löytyy. Hypotermiateema kulkee mukana jokaisella rastilla.

Kurssihinta on 60 euroa/henkilö, sisältäen alv:n

Kouluttajat ovat ensihoitajia ja harrastavat veneilyä, joten vesillä liikkuminen on heille kaikille tuttua.

Sitovat ilmoittautumiset Ismolle 10.6.2019 mennessä

ismo.glans@gmail.com

Tarvitsemme ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimen, kotiosoitteen ja puhelin numeron. Kyseiset tiedot jäävät kurssin järjestäjille.

Lisätietoa ohjelma kurssista tulee kevään aikana.

Ismo Glans

Aluejohtaja

SPV Keitele-Päijänne alue

Seuran alusrekisterin mukaan tänä vuonna peruskatsastettavat veneet.

Aaltonen Matti

Tormo Kai

Sardiini

Buster X C4

Peruskatsastuksen 1.osio on suoritettava ennen 15.5.2019. Otathan yhteyttä katsastajaan.

Kallioissaaren uutisia

Kallioissaaren vieraskirjakäytäntö muuttuu kauden 2019 alussa, kunhan ensi kerran käyn saaressa.
Asennan kesäkeittiön eli kirkon kuistille postilaatikon, jossa vieraskirja säilytetään. Näin kirja on saaressa kävijöiden saatavilla. Pyydän, että kaikki saaressa kävijät kirjoittavat käynnistään vieraskirjaan.
Postilaatikosta löytyy myös ohje vierailumaksun suorittamiseksi.

Hannu Ilonummi, majaisäntä