Etusivu » Jaostot » Junioritoiminta

Junioritoiminta
05.05.2011 13:09

Etelä- Päijänteen Jollakeskus EPJ tarjoaa veneilyyn liittyvää nuorisotoimintaa keskeisessä ja turvallisessa harjoittelupaikassa Hollola-Heinola- Kuhmoinen kolmion alueella. Se on alueen toinen nuorisotoimintapaikka Lahden Myllysaaren rinnalla.

YHTEISTYÖSEURAT

Jollakeskuksen toiminnasta vastaavat seurat ovat Asikkalan pursiseura, Heinolan Pursiseura, Hollolan Veneseura, Lahden Pursiseura ja Tehin Pursiseura.

KENELLE JUNIORIPURJEHDUSTA

Jollakeskus on tarkoitettu kaikille alueen purjehduksesta kiinnostuneille 7 – 15 vuotiaille, niin kesä- kuin vakiasukkaille. Jollakeskus tarjoaa purjehdusta aloitteleville sekä muutaman kauden purjehdusta harrastaneille. Myös kilpapurjehtijoille on oma ryhmänsä.

Mukaan toimintaan voi tulla hakeutumalla harjoituksiin ja leireille. Seuroihin kuulumattomat ohjataan pursiseurojen jäseniksi asuin- tai mökkipaikkakunnan mukaan.

HARJOITUSTOIMINTA

Harjoituksia ohjaavat Purjehdus ja veneilyliiton junioriohjaajakoulutuksen läpikäyneet purjehtijat. Paikalla on lisäksi aina joku seurojen junioripäälliköistä tai tämän valtuuttama aikuinen.

TAVOITE

Jollakeskuksen toiminnan tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille terveellinen ja monipuolinen harrastus ja opettaa turvallisen vesillä liikkumisen aakkoset luontoa ja kaveria kunnioittaen. Samalla se haluaa luoda kaikille mukanaolijoille kannustavan ja välittävän ympäristön vapaa-aikaan.

JOLLAKESKUKSEN SIJAINTI

Toimintapaikka on Vääksyn kanavan suulla oleva Majakkapaviljongin alue. Yhteistyötä tehdään alueen yrittäjän ja Asikkalan kunnan kanssa.

Ranta- alueella on säilytysaitaus ja säilytyskontti venekalustolle, hyvä slipi / luiska jollien vesillelaskuun ja purjehtimiseen, sekä vanhemmille vene- jaautopaikat harjoitusten seuraamiseen. Majakkapaviljongin palvelut ovat myös mukavasti käytettävissä.

VANHEMMAT

Kannusta rohkeasti juniorisi lähtemään toimintaan mukaan. Tutustu myös Heinolan Pursiseuran Junioritoiminnan turvallisuussuunnitelmaan kohdasta tiedostot.

Etelä-Päijänteen jollakeskuksen tiedot löytyvät osoitteesta: http://www.jollakeskus.fi/

Lisätietoja Heinolan pursiseuran junioripääliköltä Petri Ojalalta: 050 566 8589, petri.ojala(at)edu.lahti.fi

SUKELLUSJAOS

Sukellusjaoston junioritoimintaa on Norppatoiminta.  Norppaharjoituksia järjestetään Heinolan uimahallilla sunnuntaisin. Mukaan mahtuvat kaikki 7– 15 -vuotiaat snorkkelisukelluksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Sukellusjaoston junioritoiminnasta löytyy lisäätietoja norppatoiminta sivulta täältä.

111214_044