Ilmottaudu tastä kilpailuun !

29.6.2019 Heinolan pursiseuran tukikohta Kalliosaari

sivun alhaalta tarkemmat tiedot.

Pakollinen
Captcha-koodi

Matkapurjehduskilpailu

Aika ja paikka
29.6.2019 Heinolan pursiseuran tukikohta Kalliosaari 5, 17500 Padasjoki Etelä Päijänne.

Heinolan Pursiseura ry

Säännöt
Kilpailussa noudatetaan VOIMASSA olevia Purjehduksen kilpailusääntöjä, FinLYS-sääntöjä, Etelä-Päijänteen Rankingin- sääntöjä ja purjehdusohjeita.

Vastuuvapautus
Kilpailijat osallistuvat täysin omalla vastuullaan. Katso sääntö PKS 4, päätös kilpailla. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuulleen korvausvelvollisuutta mistään aineellisesta tai henkilövahingosta tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessä tai sitä ennen, sen aikana tai sen jälkeen.

Kilpailupäällikkö
Vesa Skyttä gsm: 050 5907063

Kilpailukelpoisuus: kilpailu on avoin.
Veneen päällikön on oltava SPV:n tunnustaman purjehdusseuran jäsen.
Veneen tulee olla katsastettu vähintään katsastusluokkaan 3.
Vakuutus: jokaisella osallistuvalla veneellä on oltava voimassa oleva vastuuvakuutus.

Luokat: LYS-1 pieni ja LYS-2 iso
Luokkia voidaan yhdistää. Kilpailu kuluu Etelä-Päijänteen Ranking- kilpailujen sarjaan.

Lähtö ja maali
Lähtö Kalliosaaren edustalta lauantaina 29.6.2019 klo 11.00. Maali on samassa paikassa. Reitti tarkentuu kipparikokouksessa, joka on Kalliosaaren majan edustalla klo 10.00.

Hätäilmoitus:
Kilpailussa ei ole seuran järjestämiä turvaveneitä, hätäilmoitus tehdään: Hätäkeskus 112

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset sähköpostitse: vesa@skytta.net 27.6.2018 tai kilpailupäivänä paikalla klo 9.00- 10.00.
Ilmoita alla olevat tiedot liitteenä olevalla ilmoittautumislomakkeella.

* Veneen nimi
* Purjeennumero FIN
* Veneen tyyppi
* Kippari    * Puhelin
* Osallistuvan veneen miehistö
* Seura
* LYS- luku vakio tai LYS- luku ilman avotuulipurjetta

LYS- hyvitys ilman avotuulipurjetta edellyttää ilmoitusta viimeistään neljää vuorokautta (96 tuntia) ennen ensimmäistä lähtöä.

Kilpailumaksu
20 euroa sisältäen saunan ja tukikohdan vierailumaksun
Maksun voi suorittaa HeiPs:in tilille FI75 1007 3006 1028 96
Maksukuitissa tulee olla kipparin nimi ja veneen purjeen numero

Henkilötiedot
Osallistuessaan kilpailuun venekunta miehistöineen antaa suostumuksen kilpailunjärjestäjän HeiPsin käyttää osallistujien nimiä ja muita ilmoittautumistietoja kilpailun osallistuja- ja tulosluetteloissa sekä jakaa luetteloita ja mahdollisia valokuvia toiselle osapuolelle.

LIITE: 1 kpl ILMOITTAUTUMISLOMAKE: Kilpailun ilmoittautumislomakkeen tähdellä* merkityt kohdat on täytettävä.

HEINOLAN PURSISEURA HeiPs: EPR- OSAKILPAILU                          MUU KILPAILU
Huom.

Huomioi: LYS- hyvitys ilman avotuulipurjetta edellyttää ilmoitusta viimeistään 96 tuntia ennen ensimmäistä lähtöä.